השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

היי, אני אריק שולמן,

אחר קריירה של 27 שנים כבעלים של ברים, בתי קפה ומסעדות מובילות הגעתי למסקנה שהדבר שאני הכי אוהב והכי טוב בו זה לעזור לאנשים.

את ההשראה הקולינרית שאבתי מהשף מאיר אדוני. מאיר בנה את התפריט והיה שף יועץ ב"שולץ" המיתולוגי … זאת הייתה הפעם הראשונה שנפגשתי עם עולם הקולינרייה.

ממאיר למדתי איך לאהוב, להעריך ולהתייחס לחומרי הגלם בחרדת קודש.
את הידע המקצועי שלי אני "מוקיר" לשף חיים כהן והצוות שלו .

אצל חיים עברתי את ה סטאז' שלי. חיים היה שף מלווה בהקמה ובשנה הראשונה של מסעדת "איזדורה" . מחיים למדתי דפוסי התנהגות של מקצוענים ואיך מתנהלים ברמות הכי גבוהות שיש.

בהשכלתי, אני יועץ עסקי ואסטרטגי PSCI מטעם הטכניון, בעל תואר ראשון במשפטים LLB עם התמחות בדיני עבודה. 

אני חייב להוסיף ולומר שאני מייעץ ומטפל בלקוחות שלי לא רק באמצעות "התעודות שעל הקיר“. הניסיון העצום שצברתי במהלך השנים בתחום, הוא זה שמאפשר לי לנווט כל עסק בתחום המזון למקום בטוח, למקום של צמיחה.

בעזרת הניסיון שצברתי אני יודע לזהות את המצב הנוכחי של העסק, להבין היכן החוזקות, לזהות את החולשות והחסמים שמפריעים להגיע לתוצאות הרצויות. 

אין כמעט סיטואציה שלא עברתי באופן אישי, ניהלתי מערכות גדולות ומורכבות ואלפי עובדים בתחום המסעדנות והמזון … כך שגם הידע וגם הניסיון שאני מביא, הם המפתחות להצלחה של העסק שאני מלווה.

המטרה שלי היא להביא בעלי עסקים בתחום המזון והמסעדנות למקום שהם מרוויחים באופן קבוע מהעסק שלהם ויחד עם זאת מנהלים חיי משפחה נורמליים. 

אני כל כך אוהב את העבודה הזו, לעזור לבעלי עסקים לעמוד על הרגליים ולהתפרנס בכבוד מהעסק שלהם.

אני מלמד אותם איך מתמחרים, איך מנהלים תזרים מזומנים, איך משווקים בצורה חכמה, איך נותנים שירות ובעיקר איך מחזירים את החיוך לפנים, וזה קורה כשהעסק מתחיל לצמוח ולפרוח.

אשמח לעשות זאת גם עבורך, אם אתה אוהב את מה שאתה עושה ומאמין שיכול להיות טוב יותר.

אריק שולמן

>  יועץ אסטרטגי psci – הטכניון מכון טכנולוגי לישראל

>  תואר ראשון במשפטים LLB – התמחות בדיני עבודה  

>  לימודי NLP – משרד הכלכלה והתעשייה

> לימודי אימון מנטלי – האוניברסיטה הפתוחה

>  לימודי אימון אישי – תות תקשורת ותוצאות

השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

ייעוץ עסקי אסטרטגי למסעדנים

ענף בתי הקפה מגלגל בשנה כ-11.5 מיליארד דולר, כך לפי נתוני דן אנד ברדסטריט. הוא גם נחשב, יחד עם ענף המסעדנות למסוכן ביותר במשק מבחינה עסקית, כלומר, זהו הענף עם השיעור הגבוה ביותר של עסקים בסכנת סגירה.

המסעדנים עובדים מאוד מאוד קשה יום ולילה אבל הנתונים הסטטיסטיים מראים כי-80% מהמסעדות לא שורדות 5 שנים מהקמתן.

כדי לא להיות חלק מהסטטיסטיקה, קריטי להיעזר ביועצים מקצועיים להקמה או לניהול מסעדה. יועצים עסקיים מקצועיים בדרך כלל היו בעבר בעלי מסעדות והתמודדו בעצמם עם האתגרים השכיחים בתחום והניסיון שלהם שווה הרבה מאוד כסף.  

ליווי צמוד של יועץ יעשה פלאים ליזם  או לבעל מסעדה שאינו מגיע עם ניסיון, בהתנהלות השוטפת, בשיטות העבודה, בניהול ובעוד הרבה מאוד פרמטרים שישפיעו על עתידה של המסעדה. 

אז מה כולל ייעוץ עסקי אסטרטגי למסעדנים ?

ייעוץ עסקי אסטרטגי למסעדנים כולל:

  1. אבחון ומיפוי חולשות וחוזקות של העסק .אבחון קהל היעד  –מודל SWOT.
  2. בניית תכנית אסטרטגיה עסקית ,בחינת כדאיות והחזר ההשקעה (ROI).
  3. המלצות וניתוחים אובייקטיבים ,הבנת המצב המצוי ובניית פתרונות פרקטים.
  4. הגדרת מטרות ויעדים לניהול העסק לרבות יעדי ריווחיות-מודל SMART.
  5. יעוץ והכוונה משפטית לגבי הסכמי עבודה ועבודה נכונה בהתאם לחוק.
  6. יעוץ ולווי בתהליך קבלת רישיון עסק .
  7. שיפור רווחיות על ידי מתן כלים מקצועיים ולווי בהורדת עלויות (f.c, l.c ).
  8. הכשרת השדרה הניהולית לעבודה וניתוח דוחות רווח /הפסד,דוח עץ מוצר,דוחות f.c /l.c.
  9. הכשרת השדרה הניהולית לעבודה מול תזרים מזומנים.
  10. פיתוח והטמעה של תהליכי ניהול להתייעלות ואפקטיביות .
  11. אימון ,הכשרה והובלה של מנהלים וצוותים .
  12. פיתוח מוטיבציה והעצמת מנהלים וצוותים לשיפור ביצועים אישים ועסקים.
  13. פיתוח מודלים לשדרוג רמת השירות ,מכירות ואירוח בהתאמה לצרכים הספציפיים של העסק.
  14. כתיבת ספר נהלים וקוד התנהגות של העסק.
  15. הכוונה לספקים ואנשי מקצוע הטובים בשוק .
  16. תכנון אסטרטגיה ,לווי ביצירת קונספט ,אריזת חווית לקוח מושלמת.
  17. בנייה ואופטימיזציה של תפריט הבר/מסעדה בקורלצייה לקהל היעד.
  18. יעוץ והכוונה קולינארית בקורלצייה לטרנדים המשתנים בשוק.
  19. הדרכות ואימון למכירות לצוות הפלור במסעדה.

אימון אישי למסעדנים

בייעוץ העסקי, ניתן לשלב תחומים מהאימון האישי. המסעדן ואני עובדים ביחד כצוות ,לטובת האג'נדה של המסעדן . מערכת היחסים מושתתת על שיתוף פעולה ודיאלוג אמיתי. 

תהליך האימון מאפשר למסעדן לזהות  בתוך זמן קצר, שינוי של ממש בכל תחומי חייו .זאת ועוד ,כאשר האימון ממוקד בעולמו העסקי של המסעדן ,יתחולל שינוי משמעותי אף בחייו הפרטיים מפני שתהליכי האימון נוגעים במכלול חייו .התהליך הוא פרטני וייחודי לכל מסעדן .

תארו לעצמכם מערכת יחסים שבה כל תשומת הלב מתמקדת בכם ,במה שאתם רוצים בחיים ובמה שיעזור לכם להשיג זאת .מערכת היחסים הזו דומה למצב שיש לכם נווט אישי במסע חייכם :מישהו שיעזור לכם למצוא את דרככם ולהישאר בנתיב שלכם .

תארו לעצמכם מישהו שמקשיב ,לא רק למילים שלכם ,אלא גם למה שמאחוריהן ..מישהו שמקשיב אפילו לרווחים שבין המילים .מישהו שהיה בכל המקומות והסיטאוציות שאתם חווים ,מישהו שחווה ומבין בדיוק מה אתם מרגישים …מישהו שקשוב לניאונסים הקטנים בקולכם…

דמיינו מערכת יחסים עם אדם שלעתים מחויב למה שאתם רוצים בחייכם, מישהו שמחזיק את הדגל בראש הגבעה ומעודד אתכם להמשיך הלאה ,מישהו שיעזור לכם ללמוד מהכישלונות ויחגוג איתכם את הניצחונות. מישהו שמושיט לכם כלי עבודה ומחזיק את הפנס כך שתוכלו לראות מה עליכם לעשות כדי ששתי ידיכם תהיינה פנויות לעשות זאת .

דמיינו מישהו שמקשיב לכם ולא שופט אתכם ומאפשר לכם להפגין רגשות, מישהו שמקבל אתכם בלי לנתח אתכם. תארו לעצמכם שאתם זוכים לדבר עם אדם כזה בכל שבוע, גם אם זה עתה פשוט לא הצלחתם במשהו או זכיתם להצלחה גדולה .זה המקום שבו תבקרו בקביעות ובעקביות כדי לגבש דברים ,לשלב ביניהם ולרוץ קדימה .

גישת האימון שלי משולבת ,כפי שחייהם של אנשים הם חיים משולבים ושלמים, הם מביאים עמם הביתה לתוך מערכת היחסים שלהם, את תסכוליהם בעבודה . דאגותיהם הכלכליות משפיעות הן על שעות הפנאי שלהם והן על עבודתם. המאמץ שהם משקיעים בצמיחה אישית ,עשוי להשפיע על הקריירה שלהם ועל המשפחה שלהם .

ממליצים
מבין לקוחותנו
צור קשר
אריק שולמן
טלפון - 054-719-3355
מייל - shulman.strategy@gmail.com
מגדל עסקים עזריאלי ראשונים. שדרות נים 2 קומה 5
מתחם DOGETHER. ראשון לציון.
צור קשר
אריק שולמן
מייל - shulman.strategy@gmail.com
מגדל עסקים עזריאלי ראשונים. שדרות נים 2 קומה 5
מתחם DOGETHER. ראשון לציון.
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן